FA Byggnads

Snickeri

Hantverk med känsla för
kvalitet och tradition

FA Byggnads
Snickeri

FA Byggnads utför snickerier och skräddarsydda lösningar som andas genuin kvalitet och yrkesskicklighet. Vi betraktar vårt yrke som ett riktigt hantverk, genomfört med omsorg, och med fokus på säkerhet och hållbarhet. Vi har en gedigen utbildning, över 25 års erfarenhet, yrkesbevis hos byggnadsindustrins utbildningsnämnd samt behörighet för våtrum utfäst av Byggkeramikrådet.
VARFÖR FA Byggnads?

Erfarenhet, kompetens och kreativitet

Våra snickerier erbjuder oanade möjligheter där bara fantasin sätter gränserna. Arbetets omfattning har ingen betydelse. Vi kan skapa en ny och intressant omgivning med små medel, som till exempel ytbehandling, byte av köksluckor, att sänka tak och sätta in spotlights samt genom att montera dörrar och fönster. Vi bygger trappor, sätter in lister och anpassar färdiga kök till utrymmet.

Vi kan skapa helt unika miljöer. Vänd er till oss om ni vill bygga en köksö eller en bardisk. Vi kan skapa lyxiga luftiga loft med inbyggd säng och personlig prägel. Vi bygger bokhyllor och garderober särskilt anpassade till rummen.

Vi konstruerar unika kök som motsvarar era behov. Med specialbeställda snickerier konstruerar vi en inredning som inte är beroende av standardmått och som passar er smak och design.

Extra förvaring eller ett barnrum som är fantasifullt och spännande med plats för lek, läxläsning och kanske ett litet kök i barnstorlek, ett inbyggt dockskåp, en trappa med förvaringsutrymme eller en loftsäng med rutschkana eller varför inte en hemlig gång?
Snickerierna är alltid av högsta kvalitet. Allt är snyggt, barnsäkert och funktionellt.

FA Byggnads GARANTI

Garanti och trygghet

Skicklighet, säkerhet, tidlöshet

Med fokus på gediget hantverk skapar vi både klassisk inredning och modern design. Vi lägger tid på detaljerna och förverkligar era önskemål – utan kompromisser. Vill ni ha en inredning som inte är likadan som andras? Låt oss genomför era idéer! Vårt fokus ligger på hållbarhet, estetik och säkerhet. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar som skapar ett hem som är bara ert.

Unik inredning och traditionellt miljötänk

Dagens massproducerade möbler är inte sällan anpassade till en nutida trend om kortlivad konsumism. Samma inredning återfinns överallt, den har begränsad livstid, går lätt sönder och blir snabbt omodern. Likartade opersonliga hem med inredning som ofta är av tveksam kvalitet och inte skapar någon riktig hemkänsla.

På FA Byggnads månar vi om miljön. Vi använder hållbara lösningar och kan erbjuda miljövänliga material. Framför allt skapar vi snickerier som ger en genuin känsla av trivsel, som är en integrerad del av omgivningen och håller för framtiden. Vi skapar unika lösningar som förverkligar er dröm om ett riktigt hem som är rogivande, vackert och harmoniskt.

Vänd er till oss när ni söker skickliga snickare

Trevligt bemötande, tydlig kommunikation och lyhördhet inför kundens önskemål betyder allt för oss på FA Byggnads. Lägg fram era idéer, visa bilder eller fråga oss om råd. Med oss kan ni alltid känna er trygga i att vara så involverade som ni själva vill. Alla våra anställda pratar både svenska och engelska och är måna om att få er att känna er delaktiga under hela processen.

Efter att vi pratat om vad ni vill att vi ska utföra, presenterar vi lösningar och en kostnadsfri offert. Därefter är ni fria att besluta hur ni vill gå vidare, utan att ha förbundit er till någonting. Kontakta oss för rådgivning och boka ett möte redan idag!