FA Byggnads

Plattsättning

skönhet och skicklighet

FA Byggnads
Plattsättning

Plattsättning kräver kompetens, erfarenhet och ett gediget underarbete. Valmöjligheterna är många och resultaten blir inte sällan slående. Gångar i trädgården av natursten, en uteplats i varmt brunröd italiensk cotto, en färgrik pool, ett fräscht kaklat kök eller badrum i exklusiv marmor – med plattsättning skapar vi unika miljöer och ett hem med personlig prägel.

VARFÖR FA Byggnads?

Behörighet, certifiering, kompetens

Få hantverk kräver samma precision som plattläggning. En liten defekt i läggningen resulterar i att helhetsintrycket går förlorat. Våra hantverkare har lång erfarenhet och gedigen kompetens för plattsättning. När det gäller våtrum, där tätskiktet måste vara säkert mot fukt, krävs särskild certifiering. 

Arbeten i våtrum utan korrekt underarbete kan leda till omfattande skador på huset och stora utgifter. Har jobbet inte utförts av certifierade hantverkare gäller inte heller försäkringen. Vid försäljning av en fastighet eller för att renoveringen ska bli godkänd av en bostadsrättsförening ska man kunna visa att arbetet uträttats av hantverkare med särskild behörighet för våtrum. 

FA Byggnads har behörighet från Byggkeramikrådet. Det är den certifiering som krävs för att bygga och renovera våtrum.

FA Byggnads GARANTI

Garanti och trygghet

Kunskap, precision och estetik

Gedigen plattläggning är nästan som ett konsthantverk. En riktigt bra plattsättare måste, utöver sin yrkeskännedom, ha ett utvecklat sinne för estetik och en förståelse för design. Varje jobb av det här slaget har sin egen prägel; inget är det andra likt. Genom plattsättning skapar vi på FA Byggnads en miljö som förverkligar kundens önskemål och skapar hemkänsla och harmoni. Det är för oss, genom vår långa erfarenhet ett genuint hantverk som endast är fullbordat när ni är helt nöjda med resultatet.

Det är viktigt att anlita hantverkare som har den nödvändiga kompetensen, materialkännedomen och erfarenheten av plattsättning. Underarbetet är alltid lika viktigt som själva plattsättningen. Resultatet är funktionellt och behåller sin karaktär i många år framöver.

Plattsättning inför försäljning av fastigheter

Intrycket av en fastighet är nästan lika viktigt som läge och planlösning. En köpare vill kunna föreställa sig sitt framtida hem och känna att det går att flytta in direkt utan onödigt krångel och restaureringsbehov. En fastighet kan bara visa sin fulla potential när den är i gott skick. Något som alltid höjer värdet på ett objekt är nyrenoverade kök och badrum. 

Gammal, sliten, matt och omodern plattsättning fungerar avskräckande för köpare. Ett fräscht och inbjudande kök och badrum är en investering som ger mervärde vid försäljningen och lockar fler köpare. Vi hjälper er att hitta praktiska lösningar som garanterar ett attraktivt försäljningsobjekt, tack vare en smidig restaurering till rimlig kostnad.

Kommunikation, tydlighet och lyhörd rådgivning

När ni vänder er till oss kan ni känna er trygga med att vi lyssnar på era önskemål och tankar. Tillsammans hittar vi lösningar som realiserar er vision om ett hem som speglar er personlighet och era preferenser. Har ni redan en färdig idé utgår vi ifrån den. Vi månar om en tydlig dialog och trevligt bemötande. 

Ibland kan det vara svårt att välja bland material och alternativ samt föreställa sig det färdiga resultatet. Vi hjälper till med kostnadsfri rådgivning. Våra genomförda uppdrag är gediget fullbordade, hållbara, funktionella och motsvarar kundens förväntningar. Vi har goda referenser från tidigare jobb.

När ni känner er tillfredsställda med mötet lägger vi fram en kostnadsfri offert, varefter ni är fria att välja hur ni vill gå vidare, utan att ha förbundit er till någonting. Kontakta oss för rådgivning och plattläggning. Välkomna till FA Byggnads!