Ert hem — Ert Golv

ert golv

Ert hem

Golvet är en betydelsefull del av hemmet. När du hittat rätt golv har du kommit en bra bit på vägen när det gäller att utforma ett hem som skänker harmoni och som du kommer att trivas i.

Golvet ger hemmet dess karaktär. Det ska vara anpassat till både typen av bostad och till inredningen. Ett vackert trägolv kan vara som ett smycke i ett rum. Det ger värme; virket skiftar och lever och återspeglar ljuset. Det naturliga materialet är tidlöst och behagligt att gå på. Ett brädgolv skänker hemmet en rustik, genuin känsla. En vacker parkett ger elegans, skönhet och struktur. Ett stengolv är slitstarkt, stilrent och praktiskt. Det tål fukt och är lätt att hålla rent och med rätt inredning accentuerar stenen materialen i rummet.

Ett vällagt golv gör hela skillnaden

FA Byggnads lägger alla typer av golv i olika material. Våra hantverkare har över 25 års erfarenhet inom golvläggning och känner en äkta yrkesstolthet i att fullborda ett arbete med kompetens, skicklighet och intresse för kundens önskemål och välbefinnande. Ett vällagt golv är inte bara vackert att se på – det är funktionellt och hållbart för framtiden.

Erfarenhet, kompetens och flexibilitet

På FA Byggnads kan vi golv. Golvläggning är inte bara ett jobb för oss – det är ett genuint hantverk där noggrannhet, skicklighet och sinne för detaljer ger ett resultat som är både vackert och hållbart.

Ibland har kunder bestämda idéer redan från start om exakt vilket golv de vill ha. Vår kunskap, breda erfarenhet och flexibilitet tillåter oss då att gå varje önskemål till mötes för att förverkliga kundens vision. I många fall kan det dock vara svårt att föreställa sig hur det färdiga resultatet kommer att se ut, avgöra vad som passar bäst i omgivningen och vad som är ändamålsenligt samt välja bland det stora utbudet. Vi ger råd och förklarar vilka avväganden som är viktiga i olika sammanhang. Vi hjälper er att visualisera hur ert färdiga hem kommer att se ut och föreslår lösningar på hur vi tillsammans kan skapa en omgivning där ni kommer trivas. På det viset utformar vi ett hem som återspeglar er personlighet och ger den rätta hemkänslan.

Golvläggning som hantverk

Tack vare era önskemål och idéer, i samråd med vår erfarenhet och öppna dialog, kan vi fullborda det perfekta hemmet för varje enskild kund.

FA Byggnads har kompetensen för samtliga typer av golv i alla tänkbara material. Vi kan alltifrån trägolv, stengolv, plattor, plast- och linoleumgolv till textilgolv. Våra hantverkare lägger varje golv med kunskap och omsorg.

FA Byggnads GARANTI

Garanti och trygghet

Grundlighet och trygghet

Det finns många överväganden att göra för att ett golv ska bli både snyggt, funktionellt och hållbart i framtiden. Olika underlag skapar specifika utmaningar och underarbetet är lika viktigt som själva golvläggningen. Ojämna ytor, fukt, fast inredning och byggnadens struktur kan kräva skräddarsydda lösningar för ett optimalt resultat. Alla anställda på FA Byggnads är erfarna, skickliga hantverkare som har kunskaperna för att erbjuda de bästa lösningarna för varje enskilt tillfälle.

Hos oss kan ni alltid känna er trygga med att vara så inkluderade som ni själva önskar under hela renoveringsprocessen. Vi ger er alltid utförlig information och tillgång till alla valmöjligheter.

Vi tar hand om era golv

Vänd er till oss när ni ska byta golv! Vi tar oss an alla typer av jobb inom golvläggning – stora som små. Vi lyssnar på era önskemål, erbjuder lösningar och lägger fram en kostnadsfri offert, utan att ni förbinder er till någonting. Uppdragen vi utför åt privatpersoner är berättigade till ROT-avdrag som dras av redan på fakturan. Varmt välkomna till FA Byggnads!