Om Oss

OM OSS

Över 25 års erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet har vi på FA Byggnads en bred kompetens och välgjorda renoveringar med inriktning på genuint hantverk. Vi arbetar främst inom plattsättning, golv och måleri med certifieringar som täcker kök, badrum och våtrumsrenoveringar. Våra kunder i hela Stockholmsområdet har höga krav på kvalitet och utförande. Vi har goda referenser från färdiga arbeten.
Om FA Byggnads

Kommunikation, det viktigaste för lyckade projekt

För att underlätta kommunikationen med er talar alla anställda på FA Byggnads både svenska och bra engelska. Nära kontakter med ledande leverantörer tillåter oss att erbjuda de främsta, mest exklusiva material till ert projekt. Våra uppdragsgivare består av både privatpersoner och företag med höga förväntningar på standard och genomförande. Vi garanterar er ett väl utfört arbete från start till slut och att ni som kund är nöjd.
FA Byggnads GARANTI

Garanti och trygghet

Garanti och trygghet för kunden

FA Byggnads har yrkesbevis utfärdat av Byggnadsindustrins Utbildningsnämnd samt intyg för Behörig Våtrum från Byggkeramikrådet. Dessa certifieringar attesterar vår kompetens och är även de som krävs för att ett renoveringsarbete ska vara giltigt ur försäkringssynpunkt, samt accepteras av exempelvis bostadsrättsföreningar.

FA Byggnads AB innehar Allrisk- och Ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar. Det innebär ett heltäckande försäkringsskydd för dig som kund om olyckan skulle vara framme under eller efter avslutat arbete.
Vi följer alla förekommande branschregler och använder oss av behöriga installatörer för så väl rör -el och plattsättningsarbeten.

Vi lägger stort fokus på en fungerande och konstruktiv kommunikation med kunden. Vi tar ansvar för hela projektet och alla våra anställda pratar både svenska och engelska.

Hemrenoveringar

Ett hem ska reflektera personligheten hos de som bor där. Det ska vara anpassat efter smak och preferenser, men också vara funktionellt och praktiskt. Varje enskild individ har sina egna specifika behov och prioriteringar som ska speglas i bostaden, underlätta vardagen och garantera trivseln.

Vi skapar hem som är skräddarsydda efter våra kunders visioner och önskemål och som ger en genuin och gärna exklusiv känsla. Vi är öppna och tillgängliga för kommunikation och för kundens synpunkter, från första kontakt ända tills uppdragsgivaren är helt tillfredsställd.

Vi står för kunskap, förslag, rådgivning och kunden för önskemål och beslut. Tack vare lång erfarenhet och bred kompetens kan vi erbjuda flexibla lösningar och en mångfald av material.

Renoveringar inför försäljning

En renovering av en fastighet innebär i regel en väsentlig värdeökning inför försäljning. Potentiella köpare vill kunna se objektets fulla potential och veta att en bostad går att flytta in i utan ytterligare investeringar. Särskilt nyrenoverade kök och badrum ger mervärde vid försäljning, men mäklare rekommenderar i regel att se över hela bostaden för att locka nya köpare. Att måla om, byta ut slitna eller omoderna golv och sätta nya plattor i kök och badrum är en investering som brukar ge hög avkastning och göra objektet attraktivt för fler köpare.

Det är av yttersta vikt att renoveringarna utförs av certifierade hantverkare, både för att garantera kvaliteten och för att försäkringar ska gälla och godkännas av köpare och bostadsrättsföreningar. Våra renoveringar är berättigade för ROT-avdrag; de görs redan på fakturan.